De camping in een notendop 

Campingplaatsen

Bij onze campingplaatsen gaat het om comfort en beleving. De campingvelden van Recreatiepark de Bosrand Drenthe zijn opgezet op verschillende velden en bieden uitzicht over de landerijen, de dieren en uiteraard de prachtige bosrand. De relaxte sfeer op de camping maakt dat kinderen heerlijk kunnen spelen en ouders heeerlijk kunnen relaxen.  Buiten de vakanties zijn de velden zeer geschikt voor campinggasten die willen wandelen en fietsen en genieten van de rust en het uitzicht. De Bosrand heeft een verwarmd sanitairgebouw (douches 0,50 cent). 

In het voor- en naseizoen is deze prachtige plek ook geschikt voor de rustzoekers. Je kijkt uit over de landerijen met het geluid van vogeltjes op de achtergrond en loopt direct het bos in. 

De boerderij

De boerderij staat tegen de bosrand aan met prachtig uitzicht over de landerijen. Camping de Bosrand is een pony recreatiebedrijf met veel verschillende dieren. Het dierenleven is geïntegreerd met de camping door verschillende dierenweides, camperen op de boerderij is daarom een groot avontuur voor jong én oud. Iedereen mag helpen met het voeren en verzorgen van alle dieren die op de boerderij wonen, zoals de pony’s, alpaca’s, ezels, konijnen, varkens, hetjes, geiten en de kippen. De kinderen kunnen over het erf rondcrossen op de skelters en gebruik maken van alle aanwezige speelfaciliteiten. Ook zijn er verschillende dierenactiviteiten te boeken voor nog meer beleving en plezier.  

 

Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina
Campingpagina

 

Eten en drinken

Op de camping vind je een kantine met terras, we serveren heerlijke drankjes en hebben een uitgebreid asssortiment aan speciaal biertjes. Tevens hebben we heerlijke snacks en natuurlijk heerlijke pizza's. Als de frietkar open is kan je natuurlijk ook op ons terras terrecht.

Ontbijtservice en broodjes 

Met de ontbijtservice op de camping is het mogelijk om een heerlijk gevulde ontbijtmand te bestellen en deze wordt 's morgens naar de plek toegebracht. Elke dag is het ook mogelijk om verse broodjes te bestellen. 

Frietkar

Martijn bakt graag voor de campinggasten de overheerlijke Farmfrites. De frietkar is in het laagseizoen twee dagen per week open en in het hoogseizoen minimaal drie dagen. 

BBQ pakket 

IWe bieden voor onze gasten een heerlijke BBQ service. Dit kan zowel met vlees, vega of met vis aangevuld met salades en stokbrood. Bij het barbecue pakket zit ook gratis gebruik van een barbecue, kolen en aanmaakblokjes in.

Eten en drinken
Eten en drinken
Eten en drinken
Eten en drinken

Bij het boeken van een kampeerplaats of accommodatie gelden de Recron-voorwaarden welke hier zijn te vinden. 

 

 

Bestel hier alvast een ontbijtmand of barbecuepakket! 

 

Plattegrond van de camping

Let op: i.v.m. lang aanhoudende en extreme regenval van afgelopen winter zijn wij helaas nog niet zo ver met het aanplanten van bomen, struiken en andere gewassen. Het kan dus zijn dat de plattegrond verder is ontwikkeld dan het daadwerkelijk op locatie is. Wil je graag advies over welke plek het beste is? Stuur ons gerust een mailje en dan kijken wij met jou mee. 

Plattegrond 2024

 

 

Wij zijn aangesloten bij I Love Kamperen, In het Groen, FarmCamps, ANWB

I Love kamperen Favourite campings.      In het groen         Schermafbeelding 2023 07 25 om 12.47.39anwb logo