Welkom bij Paviljoen Boszicht

Welkom bij Paviljoen Boszicht, het nieuwe restaurant midden in het groen. Iedereen is van harte welkom in ons prachtige paviljoenrestaurant voor een heerlijke maaltijd, gezellige borrel en een drankje. 

Bij Paviljoen Boszicht in Ellertshaar bieden we een ook unieke locatie voor al uw feesten, partijen en vergaderingen. Gelegen direct naast het prachtige bos, biedt ons paviljoen een vertrouwde en inspirerende omgeving waar u kunt genieten van natuur en de fijne omgeving. 

Paviljoen Boszicht als restaurant

Onze sfeervolle bar en het gezellige terras zijn ideaal voor een heerlijke borrel met een goed glas wijn of verfrissend biertje vergezeld van smakelijke borrelhapjes en natuurlijk diner. De kinderen kunnen spelen in de speeltuin, direct grenzend aan het terras. 

Feesten en Partijen

Bij Paviljoen Boszicht maken wij van uw feest of partij een onvergetelijke ervaring. Of u nu een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of familiebijeenkomst wilt organiseren, wij hebben de perfecte ruimte voor u. Ons paviljoen is stijlvol ingericht en kan worden aangepast aan uw wensen en thema's. Geniet van de rustgevende omgeving van het bos terwijl u samenkomt met vrienden en familie.

Wij bieden op maat gemaakte arrangementen aan, inclusief cateringopties die variëren van luxe buffetten, borrels tot diners. Onze professionele en gastvrije staf staat klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement soepel verloopt en dat u en uw gasten kunnen ontspannen en genieten.

Vergaderen in de Natuur

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw volgende vergadering of zakelijke bijeenkomst? Paviljoen Boszicht biedt een rustige en stimulerende omgeving, ver weg van de hectiek van het dagelijks leven. Onze vergaderruimte is modern uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur, snelle Wi-Fi, flapover en comfortabele zitplaatsen.

Onze vergaderarrangementen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, inclusief cateringopties en teambuildingactiviteiten in de buitenlucht.

Unieke Ervaringen

Wat Paviljoen Boszicht echt uniek maakt, is de directe toegang tot het bos en de vele speelmogelijkheden voor de kinderen. Dit biedt talloze mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het plannen van een evenement dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Boek uw Bezoek

Bent u klaar om uw evenement of vergadering te plannen op een locatie die de natuur combineert met luxe en comfort? Neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoek aan Paviljoen Boszicht te boeken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Kom en ontdek Paviljoen Boszicht in Ellertshaar - waar natuur en luxe samenkomen om uw evenement speciaal te maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!