Alpaca wandelen

Heb jij deze prachtige en vooral bijzondere dieren al eens gezien? Er wonen zeven alpaca's bij de Bosrand en ze kunnen niet wachten om met jou door het bos te wandelen. Ze zijn samen een echte kudde en daarom zijn de wandelingen altijd in een kleine groep met minimaal één begeleider. 

De wandeling duurt ongeveer 60 minuten en is goed te doen voor (kleine) kinderen. Vooraf stelt de begeleider jullie aan de alpaca's voor, ze hebben allemaal een naam en een uniek karakter. Dus het is namelijk erg leuk om ze vooraf al een beetje te leren kennen. Je zult ondertussen van alles leren over de alpaca en kennis maken met dit prachtige dier. 

De kosten voor de wandeling zijn 15 euro per persoon, waarbij kinderen t/m 2 jaar gratis mee mogen. Vanaf 12 jaar mag je de alpaca zelfstandig vast houden. Ben je jonger dan 12 jaar? Dan houd je de alpaca samen met jouw ouder/verzorger vast. 

Voor campinggasten geldt een speciaal tarief (stuur ons een mail en wij passen deze korting voor jou toe).

Aanmelden voor de wandelingen kan online of via de receptie. Annuleren (geld terug) kan tot 24 uur voor aankomst van de activiteit. 

Tot snel!