Activiteiten

Onderstaand staan de activiteiten die door het animatieteam aangeboden worden vanuit de camping en vanuit FarmCamps. 

Rondleiding door de boer/boerin

De gasten krijgen op de dag van aankomst op vrijdag en maandag een rondleiding over het erf. ‘Tour de boer’ is een rondleiding over de boerderij om de gasten te informeren over de boerderij en dat men informatie krijgt over de werkwijze, veiligheid (dieren) en kunnen zien waar alles te vinden is. Het wordt gezien als het eerste warme contact moment met de gast. In tijden van Covid-19 kan de afweging gemaakt worden om de uitleg vanaf één plek te doen om de onderlinge afstand te waarborgen.

Meet & greet met de (boerderij)dieren

Een echte meet & greet met alle dieren die op de boerderij wonen. Met z’n allen gaan wij alle woningen van de dieren bij langs om de dieren eten te geven, te vertroetelen en boerin Naduah zal alle ins & outs over de dieren vertellen. Eventueel kan dit in een arrangement met lunch/diner en/of een drankje op het terras. Een leuke ervaring voor jong en oud.

Rondrit huifkar met de trekker

Tijdens deze rondrit laten Martijn en Naduah de mooiste plekjes in de omgeving zien en vertellen historische verhalen over wat er allemaal heeft afgespeeld... Een leuke en vooral gezellige manier om kennis te maken met de Drentse omgeving.

Drentse activiteit 'Kniepertjes bakken'

In de recreatieruimte kunnen de kinderen kniepertjes komen bakken met Naduah. Een gezellige, maar vooral ook smakelijke activiteit waar iedereen aan mag schuiven. 

Ontbijtservice 

Met de ontbijtservice op de camping is het mogelijk om een rijk gevulde ontbijtmand te bestellen en wordt 's morgens naar jouw plek toegebracht. Uiteraard is het ook mogelijk om verse broodjes van de bakker los te bestellen. 

Hooi-Hooi-speelschuur

Er is een speelschuur beschikbaar waar vele balen hooi zijn opgeslagen om lekker in te spelen en is vrij toegankelijk. Er is een glijbaan gemonteerd en de kinderen kunnen hierdoor zich hier helemaal (overdekt) uitleven.

Speeltuin

Voor de kinderen zal er een speeltuin met onder andere een trampoline en een zandbak aangelegd gaan worden, met o.a. modderkeuken en waterpomp.

Wandelpony's

Kinderen kunnen samen met de ouders en een pony wandelen door de naastgelegen Drentse bossen. Rijervaring is hiervoor niet noodzakelijk. De gasten krijgen een plattegrond van de uitgestippelde route mee en kunnen gemakkelijk zelfstandig op pad. Kinderen mogen vanaf drie jaar op de pony zitten, de ouders lopen er dan naast en houden het halstertouw vast.

Verzorgponys

Hoe leuk is het om tijdens je vakantie je 'eigen' pony te hebben om te verzorgen, mee te rijden, te borstelen en te knuffelen. Als wij onze pony’s hiervoor hebben klaargestoomd kunnen wij dit ook aanbieden. Om dit alles goed te kunnen realiseren zal er een paddock en paardenbak gebouwd worden en wordt de huidige veestal omgebouwd tot paardenstallen.

Wandelezel's

Lekker wandelen met een ezel. Wij kunnen de ezels uitrusten met picknicktassen waarmee men een mooie wandeling maken. Kinderen kunnen op de rug bij de ezel echter tot een maximumgewicht van 25 tot 30 kilo (afhankelijk van de ezel).

Alpaca's

De alpaca's zijn nog te jong voor mooie boswandelingen maar een meet & greet gaan we zeker allemaal doen. 

Verhuur van fietsen en scooters

Wij verhuren diverse fietsen en scooters om de prachtige omgeving te verkennen. 

Verhuur van SUP’s/ SUP-lessen

Stand-Up-Paddeling, ook wel SUP genoemd, zijn drijvende boards op het water waarbij je door middel van een peddel vooruitkomt. Je kunt dit zowel staand als zittend uitvoeren, afhankelijk van de hoeveelheid ervaring. Tevens is het mogelijk om bij Naduah een SUP-les te volgen. Ben je al een beetje behendig op de SUP? Dan is het ook mogelijk om een leuke yoga en/of pilates te volgen op de naastgelegen bosven. 

Yoga

Yoga tussen de alpaca’s, yoga op de SUP’s of kies je voor yoga in het bos... elke locatie biedt een nieuwe ervaring met de prachtige basisprincipes van de yoga. Er zijn yogamatten of extra stabiele SUP’s aanwezig.

Foto's van een aantal activiteiten

Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping
Activiteiten camping

Activiteiten: binnenkort te boeken!

Op de camping, in het bos of op het water