Kamperen met boerderijsfeer

Recreatiepark de Bosrand Drenthe bestaat voor een deel uit kampeerplekken en voor een deel uit FarmCamps glampingtenten, maar wel allemaal met hetzelfde idee: kamperen bij de boer! 

Er zijn een aantal activiteiten die vanuit FarmCamps georganiseerd worden, maar toegankelijk zijn voor elke gast van de Bosrand. Het maakt dus niet uit waar je slaapt, iedereen kan gezellig mee doen. 

Rondleiding door de boer/boerin

‘Tour de boer’ is een rondleiding over de gehele boerderij om iedereen te informeren hoe alles op de boerderij te werk gaat. Boer Martijn en Boerin Naduah zullen je alles vertellen over wat er allemaal te doen is, waar alle informatie te vinden is en waar alle dieren verblijven. Zo weet jij precies hoe alles werkt en kan je daarna lekker je gang gaan. Mocht het zo zijn dat de Covid-maatregelen het niet toelaten om meerdere mensen bij elkaar te hebben, dan zal er een (digitale) speurtocht uitgezet worden om de onderlinge afstand te waarborgen. 

Meet & greet met de (boerderij)dieren

Een echte meet & greet met alle dieren die op de boerderij wonen. Met z’n allen ga jij alle woningen van de dieren bij langs om de dieren 's ochtends eten te geven, te vertroetelen en boerin Naduah zal alle ins & outs over de dieren vertellen. Een leuke en kosteloze ervaring voor jong en oud!