Kamperen met boerderijsfeer

Recreatiepark de Bosrand Drenthe bestaat voor een deel uit kampeerplekken en voor een deel uit FarmCamps glampingtenten, met allemaal hetzelfde idee: kamperen bij de boer! 

Er zijn een aantal activiteiten die vanuit FarmCamps georganiseerd worden, maar toegankelijk zijn voor elke gast van de Bosrand. Het maakt dus niet uit waar je slaapt, iedereen kan gezellig mee doen. 

Rondleiding door Naduah of Martijn

‘Tour de boer’ is een rondleiding over de gehele boerderij om iedereen te informeren hoe alles op de boerderij te werk gaat. Martijn en Naduah zullen je alles vertellen over wat er allemaal te doen is, waar alle informatie te vinden is en waar alle dieren verblijven. Zo weet jij precies hoe alles werkt en kan je daarna lekker je gang gaan. 

Dierenvoeren

Met z’n allen ga jij alle woningen van de dieren bij langs om de dieren 's ochtends eten te geven, en Naduah zal alle ins & outs over de dieren vertellen. 

Ponyborstelen

Op deze ponycamping moeten de pony's natuurlijk goed verzorgd worden. Daarom gaan we samen de pony's borstelen zodat ze er weer prachtig uit zien. 

Bingo!

In het hoogseizoen is er minimaal een keer per week een gezellige bingo met zeer leuke prijzen, doe jij ook mee? 

Boerenknecht klusjes

Samen met Naduah, Martijn en de boerenknechten ga jij ervaren hoe het is om te helpen op de boerderij. Zo moeten er dierenhokken verschoont worden of moeten alle dieren vers water en hooi krijgen. Alle dieren klusjes moeten dan gedaan worden. En soms heeft Naduah ontzettend veel wortels gekocht, help jij dan mee om deze aan de dieren te geven? 

Animatieprogramma 

In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor de kinderen. Knutselen, spelletjes en natuurlijk een kinderfilm avond zal hier niet ontbreken.

Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten
Georganiseerde activiteiten